Matemaatika – Hillar Kroon, Sirle Reiu

Sirle Reiu

Armastan elu ja lapsi, olen nelja tütre ema ning kahe väikese lapse vanaema. Mulle on alati meeldinud tegelda lastega ja just koos nendega muutubki meie maailm paremaks paigaks. Arvan, et õpetajana olen rohkem suuna andja, huvi ärataja ja toetaja. Koos on tore avastada, õppida ja olla loovad. Armastan olla looduses, eriti koos lastega ning arvan, et just nemad on iga päev järjest paremad looduse tundjad ja kaitsjad.
Olen lõpetanud Tallinna Ülikooli magistrikraadiga nii kunstiõpetaja kui ka käsitöö/kodunduse õpetajana ning õppinud Tallinna Ülikooli Avatud akadeemias klassiõpetaja õppeainete didaktikaid. Olen töötanud nii klassiõpetajana kui kunstiõpetajana. Olen aidanud koolieelikutel valmistuda kooliks ning olen Saku Huvikeskuses käsitöö ja meisterdamise ning moejoonistamise ja õmblemise ringide juhendaja.

Hillar Kroon

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)