Toiduhaldjad Anna-Stina Lillemägi ja Kersti Aave

Anna-Stina

Olen Gaia Kooli lapsevanem, kelle üks igapäevaseid lemmiktegevusi on köögis toimetamine ja koristamine. Peale kunagi ülikoolis haldusjuhtimise õppimist ja kontoritööl läbipõlemist jõudsin sinnamaale, et palju toredam on teha töid väljaspool bürooseinu. Nii olen proovinud mitmeid erinevaid ameteid, sealhulgas ka toitlustamise valdkonnas. Erinevaid väikseid töid tehes õpin aina enam usaldama elu ja saan tegeleda sellega, mis mind tõmbab. Armastan loodust ja kristalle, kirjutamist ja käsitööd, hääleaparaadi võimalusi ja sugulashingedega suhtlemist.

 

Kersti

Olen Tartu Ülikooli psühholoogiamagister – see eriala on väga huvitavalt ja mitmekesiselt kujundanud minu elu ja tööd ning tööta ei jäta see eriala ka tänapäeval kedagi. Armastan väga reisida, just metsikult ja turismilõkse vältivalt. Näha, kuidas inimene on kohastunud kliima-, kultuurilise-, geograafilise ja majandusliku keskkonnaga.

Minu suur kirg on aiandus, just maheaiandus. Aed toidab silma, nina, kõrva ja kõhtu. Aed on suur looming. Aed on väsimatu õpetaja. Keha ja meel puhkab tehes ja toimetades. Üks minu praegusi lemmikhobisid on floristika. See on kaunimaid kunste minu jaoks. Küllap olen üsna roheline inimene.

Gaia kool on huvitav leid mu jaoks nii toiduhaldjana kui ka koolikeskkonna mõttes. Mu ettekujutus tänase kooli lastest erineb siinkogetust. Gaia kooli lapsed on usaldavad, vabad, spontaansed,  ja kõige selle juures ka viisakad. Seega- meeldiv keskkond.

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)